10.09.2013 г., 23:12 ч.

Твърде високо 

  Поезия » Любовна
938 3 17

Твърде високо

 

 

О, как искам да попадна в плен

на прегръдката Ви властно-нежна.

Не бих се колебала нито ден

  

да не бе страстта ми тъй безбрежна

и твърде изумителна за Вас.

Дивна жар по кожата ми снежна

 

звездите заслепява над Елзас.

Устни, по-сладки и от карамел

нямат Ви в тих теменужен час.

  

А тъй обвила бих Ви, като хмел

на ласки щяхте да сте вечен роб.

Да бяхте само мъничко по-смел.

 

 

 

 

© Светла Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??