5.09.2008 г., 14:58 ч.

Тя 

  Поезия » Любовна
836 0 4
Тя

Тя стои на балкона и ридае тихичко сълзи.
Чакаща своя принц на бял кон.
Отдавна спряла да вярва в мечтите,
бавно угасва ден след ден.

Знае, че красивите приказки не са реалност,
но въпреки това мечтае за Него.
Нима иска много?!
Нима една ласка струва скъпо?!

Просто миг с любимия човек.
Миг нежност й стига.
Не иска друго, само да бъде обичана,
да бъде щастлива.

Вперила поглед в мрачното сиво небе,
сравнява го с чувството да си сам.
Мисълта, че е ненужна, я убива,
разкъсва сърцето й на хиляди парченца.

Сама ли е наистина?!
Може би не. Но как да знае?!
Болката я изгаря.Болка по него.
Болка от любовта, която изпитва.

Дали и него го боли?! Едва ли.
Тази хладнина, която показва,
разяжда духа й, обсебва съня й.
Кара я да страда.

Но въпреки всичко тя го обича.
Би дала всичко за него, дори живота си.
Би рискувала до край.Защото за нея Той е всичко.
Тя...

© Тя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??