17.07.2012 г., 15:41 ч.

Тя 

  Поезия » Философска
513 0 2

Тя сутрин се къпе в росата,

а вечер - чезне в позлата.

С мехлеми лекува си раните,

простила на враг и приятел.

 

Безброй добрини тя е сторила

от ненаписани приказки.

Оглеждам се в нея, тя - в мене,

гиздосници в знатни премени.

 

Като песъчинка е от вечност -

виртуозна, цигулкова нежност.

Светът е по-смел и чаровен,

а тя птица е - с дух свободен.

 

 

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??