Jul 17, 2012, 3:41 PM

Тя 

  Poetry » Phylosophy
514 0 2

Тя сутрин се къпе в росата,

а вечер - чезне в позлата.

С мехлеми лекува си раните,

простила на враг и приятел.

 

Безброй добрини тя е сторила

от ненаписани приказки.

Оглеждам се в нея, тя - в мене,

гиздосници в знатни премени.

 

Като песъчинка е от вечност -

виртуозна, цигулкова нежност.

Светът е по-смел и чаровен,

а тя птица е - с дух свободен.

 

 

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??