Тя е онази… ужасната,
която за обич копнее.
Умна, пък все е захласната,
в свойте мечти си живее.
Тя е онази… себичната,
която в света си се бори.
Умира да бъде обичана
и твойте стени да събори!
А ти пък си онзи… страхливецът!
Не искаш да вярваш във нежност.
Тебе те кръсти Убиецът,
който я стъпка с небрежност.
Дивата, бясно връхлитаща -
с обич поднася ти буря!
Вчера до болка те искаше…
днес във лицето те удря!
Беше готова на всичко!
Притихнала бдеше над теб,
а ти се страхуваш от обич,
все нещо не ти е наред.
Тя теб безумно обича…
И в нейния свят си единствен!
Глупачка недей я нарича!
Обичай я!!! С нежност взаимствай!
© Ина Всички права запазени
която в света си се бори." Страхотно е!