Apr 25, 2011, 11:21 AM

Тя 

  Poetry » Love
810 0 4

Тя е онази… ужасната,

която за обич копнее.

Умна, пък все е захласната,

в свойте мечти си живее.

Тя е онази… себичната,

която в света си се бори.

Умира да бъде обичана

и твойте стени да събори!

А ти пък си онзи… страхливецът!

Не искаш да вярваш във нежност.

Тебе те кръсти Убиецът,

който я стъпка с небрежност.

Дивата, бясно връхлитаща -

с обич поднася ти буря!

Вчера до болка те искаше…

днес във лицето те удря!

Беше готова на всичко!

Притихнала бдеше над теб,

а ти се страхуваш от обич,

все нещо не ти е наред.

Тя теб безумно обича…

И в нейния свят си единствен!

Глупачка недей я нарича!

Обичай я!!! С нежност взаимствай!

© Ина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??