6.05.2015 г., 21:51 ч.

Тя 

  Поезия
356 0 0

Всеки слънчев лъч ухажваше земята.
Нежно вятърът я галеше безспир.
Събуди се! Дъжд донесе аромата
на кална влага или зачеващ мир...

 

Намокри се! Напролет ù е време :)
Разцъфтяха цветовете с аромат.
Прочувствен стон, готовност да поеме
семената и да ражда благодат!

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??