May 6, 2015, 9:51 PM

Тя 

  Poetry
363 0 0

Всеки слънчев лъч ухажваше земята.
Нежно вятърът я галеше безспир.
Събуди се! Дъжд донесе аромата
на кална влага или зачеващ мир...

 

Намокри се! Напролет ù е време :)
Разцъфтяха цветовете с аромат.
Прочувствен стон, готовност да поеме
семената и да ражда благодат!

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??