2.12.2011 г., 12:53 ч.

Тя 

  Поезия » Любовна
415 0 1

Знаеш ли как те обичам мила

В съня ми всяка нощ си ти

Знаеш ли как ценя те мила

За очите ти ден и нощ бленувам

Ти си видение от друго измерение

Секунда слабост цял живот съм твой

Но защо е таз магия така силна

Аз не мога да отместя поглед

От твоите нежни загадъчни черти

Минута безсмъртие

Вечност твой съм

Друга стихия и объркан смях

Ти не си тук а аз съм с тях

Колко неясни сълзите са

Предизвикани от мириса на кожата ти нежна

Щастието е твоят грях

Съсипан съм

Кръвта ми стана прах

Душата ми да можеше при твойта да долети

Обещах си ще бъдем заедно

Ще бъдем но под някое друго небе

© Фифи ло Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??