28.06.2017 г., 8:59 ч.

Тя 

  Поезия » Любовна, Авторска песен, Бели стихове
801 2 1

Тя не е като другите.

Тя пробужда пеперудите.

Тя е толкова дръзка.

Тя е повече от бурна във всяка нейна връзка.

Тя не е като другите.

И да бъде виновна.

И да имаш мнение.

Няма да получиш извинение.

Но това не е надменно.

За следващия път да си знаеш непременно.

Пред тази част от нея аз винаги бледнея.

Защото тя е силна,предпазлива.

Най-вече издръжлива.

Тя не е като другите.

Тя стиска бясно веригите.

© Стилияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??