16.10.2009 г., 1:01 ч.

Tя 

  Поезия
598 0 2

красива си, мамка му, красива си... 

и кво от туй, че си красива... 

и никога не ще бъдеш моя, 

ах, колко си красива, 

какво от туй, о, боже, 

колко си красива... 

аз искам да се вмъкна в твоя рай, 

нахално и безшумно. 

да наелектризирам мъртвия покой 

със страст, като порой. 

подгизнала от моята нахалност, 

покварена и зла за плът. 

безмилостно със нокти да печелиш 

покера, наречен живот. 

когато свърши кредита,

ме зарежи, 

подпри душата ми и си замини!

© Бисер Дръпничорапчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "безмилостно със нокти да печелиш

    покера, наречен живот."

    Хареса ми!
  • Мамка му, бяга ли ти тази, красивата!
    Ами, в "в твоя рай" не се влиза с нахалство. Други са начините!
    Надявам се, че няма да ми се разсърдиш за закачката!
    Поздрав!
Предложения
: ??:??