13.08.2008 г., 11:50 ч.

Тя... 

  Поезия » Любовна
960 0 15
 

 

Тя достига ми сърцето,

със една, едничка дума.

Тя целува, след което

не мога дъх да си поема.

Тя е клечката в очите,

в нощите безсънни, пълнолунни,

тя е трепета в гърдите,

тя ме прави да се съмна

и да бъда залез, глътка вино,

курабийка с форма на сърце,

мечтание да съм неуловимо,

слънце в късче стъкълце,

да проблясвам в нейните зеници

и в косиците й да гнездя.

Тя е райската ми птица,

тя ми носи чудеса

и ме прави да съм чиста радост,

да съм полъх обич, да цъфтя.

Тя - безкрайната ми сладост,

само тя и само тя....

© Деян Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??