20.01.2008 г., 14:08 ч.

Тя е... 

  Поезия » Любовна
623 0 1
Нека бъда твоя болка,
нека бъда твоя страх.
Слушай мойте слова,
аз съм твоя малък грях.
Искаш да ме хванеш
и да ме докоснеш,
но само усещаш дъха ми горещ...
Объркан си...
Чуваш ме, чувстваш ме,
но не ме виждаш.
Коя съм аз?
Мечта, сън или лъжа?
Горска фея или красива жена?
Аз ще съм това, което желаеш,
ще съм такава, за каквато мечтаеш.
А къде ли съм аз?
В теб съм, в ума ти,
в душата ти... и в сърцето ти...
Коя съм аз?

© Анита РаНгелОва Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??