21.09.2006 г., 22:16 ч.

Тя е просто любов 

  Поезия
936 0 3
Тя е просто любов.
Какво очакваш от нея?
Сладка любов.
И толкоз
 за нея.
Тя е просто любов.
Чудеса ли искаш да прави?
Нежна любов.
Повече от това едва ли.
Тя е просто любов.
Да не очакваш да ти дава награди?
Страстна любов.
Но нищо друго,не разбра ли?
Тя е чувство
.
Появява се,а после бяга.
Не оставя нищо,
само заблуда и измама.
Наслади се на мига,
че тя бързо ще избяга.
Тя е просто любов
и бъдеще няма.

© Карина Кирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??