Тя е всяка
Нощна пеперуда
Безцветна тънка усмивка
Пръсти
Цигулки
Рисувани
По тъмно
Отмъкват
Невидими призрачни писъци
Тя е всяка
Настинка
По босия паваж
Отпечатана луна
В снимките ми вечно има я
Плоска
И обичана
13.11.2007
© Десислав Илиев Всички права запазени