Nov 15, 2007, 8:05 AM

Тя е всяка  

  Poetry
589 0 6

 

Тя е всяка

Нощна пеперуда

Безцветна тънка усмивка

Пръсти

Цигулки

Рисувани

По тъмно

Отмъкват

Невидими призрачни писъци

 

Тя е всяка

Настинка

По босия паваж

Отпечатана луна

В снимките ми вечно има я

Плоска

И обичана

 

13.11.2007

 

 

© Десислав Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??