27.07.2007 г., 20:55 ч.

Тя и той 

  Поезия
585 0 1
Тя беше момиче, умиращо за неговите очи.
Той беше момче, което не искаше да я нарани.
Те говореха само с очи, защото никой
не посмя да каже на другия,
че го харесва като никой друг преди.
Тя правеше всичко с желание, откакто той се появи.
Той трябваше да си тръгне скоро
и не искаше да разбие нейните мечти.
Те не посмяха да си кажат една дума дори.
Тя искаше да е с него, дори да боли.
Той беше страдал твърде много и не можеше да продължи.
Те и двамата останах сами.
Тя мислеше за него през всичките дни.
Той искаше да я забрави, защото
бяха невъзможни техните мечти.
Те мислеха един за друг, въпреки
че на километри бяха техните съдби.
Тя чака деня, в който ще види неговото лице.
Той всеки ден се опитва да я изтръгне от своето сърце.
Те чакат времето да реши дали
да ги срещне отново или завинаги да ги раздели.

© Йоана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??