26.11.2010 г., 23:13 ч.

Тя и Той 

  Поезия » Любовна
683 0 0

Тя дойде от небесата.

Той към нея се привърза.

Тя е в мрака – светлината.

Той сърцето си превърза.

Тя събуди му душата.

Той уверен е до нея.

Тя – богиня на земята.

Той до нея пак живее.

Тя е толкоз нетипична.

Той езика си развърза.

Тя говори му различно.

Той си мисли, че прибърза.

Тя сълзата е в очите.

Той направи много грешки.

Тя. Жената на мечтите.

Той държа се нечовешки.

Защо е толкова перфектна?

Как до нея да достигне?

Защо краката му омекват?

Как да легне и да мигне?

Защо за нея само тръпне?

Как да спре да се насмита?

Защо е толкоз недостъпна?

Как? Защо? Отново пита ...

© Николай Шиндарски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??