23.09.2017 г., 23:04 ч.

Тя и Той 

  Поезия » Любовна
387 0 0

Той
Студено е, рязко захладня.
Листата още са зелени.
Студено е, даже заваля...
Не искам да сме разделени!

 

Треперя, вече не издържам.
Дъжд вали от нашите сърца.
Треперя, любовта не сдържам –
тя е избухваща от нас звезда!

 

Тя
Подай ръка, любими мой, 
с листата искам да танцуваме! 
Гушни ме и така постой, 
а после нека се целуваме...

 

В това студено, рязко време, 
заедно под златен дъжд...
Отново с теб ще разбереме, 
че аз жена съм, а ти си мъж!

© Красимир Всички права запазени

Благодаря!

 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??