19.11.2018 г., 1:20 ч.

Тя Любовта! 

  Поезия » Любовна, Философска
425 1 1

Тя - Любовта:!
Дали е и за срамежливите?
Дали е остров някакъв?
Или архипелаг?
И имат ли значение мотивите?
И независимо дали животът ти е лесен
за да вървиш напред ти трябва крак и ляв и десен...
Напред Човек пристъпва крак след крак.

© Ангел Милев Всички права запазени

Тя - Любовта!
Лодка малка в морето ми бурно,
надежда за нова, по-висока вълна
по която щастливи самотно сърфираме ...
Архипелаг Самота ...
  405 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Винаги ще гледаме на нея като на нещо толкова близко а всъщност все непознато.В това се крие нашият трепет когато се докосваме до нея.
Предложения
: ??:??