Тя - Любовта:!
Дали е и за срамежливите?
Дали е остров някакъв?
Или архипелаг?
И имат ли значение мотивите?
И независимо дали животът ти е лесен
за да вървиш напред ти трябва крак и ляв и десен...
Напред Човек пристъпва крак след крак.
© Ангел Милев All rights reserved.