19.04.2008 г., 16:40 ч.

тя навярно ти е всичко 

  Поезия » Любовна
615 0 1

Тя навярно ти е всичко!

Свят на прекрасни мечти,

свят на любов и много сълзи,

на тази любов, която в мене откри

и която толкова лесно затри.

Виж света, той е широко скроен

и мъка и щастие наше,

може би ти за мен си роден

или щастието ни вече е ваше.


Тя навярно ти дава от всичко

и я имаш през целия ден.

Ти си виновна, ”мъничка птичко”

с много имена си за мен.


Ти разперваш криле и я гониш

тази малка искрица любов.

Ти сълзите от очите ми рониш,

а не чуваш самотния зов.


© Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??