25.01.2016 г., 21:06 ч.

Тя, не, аз 

  Поезия » Любовна
390 0 2

Ревност изяжда ме отвътре, 

тя е страх, тя е ужас и отрова,

сковава всяка клетка в мен, сърцето, 

а съзнанието - 

стара грамофонна плоча.

 

Тя, скитницата, не иска много -

леко открехната врата, 

дума, намек, мекота и нежност,

отказ...грубост...спомен...

 

Тя, ревността, разкъсва нас

- не аз!

Тя говори тези тежки думи!

Тя убива нас, а мен най-вече!

Тя! ... Не, аз.

© Тони Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??