ТЯ НЕ СЕ ПРОДАВА
" - Хайде, ти предай се,
ще броя до двайсет!"
Познахте ли играта
любима на децата?
Аз я знам, защото
всеки ден в школото
на жоменка играем -
за нищо не мечтаем -
идеално ни е всичко,
играем с моя чичко!
Навсякъде забава,
но тя не се продава!
© Ралица Костова Всички права запазени
Радвам се, че дете като теб е намерило един по-различен свят, този на думите.
Пиши!