20.11.2018 г., 7:53 ч.

Тя не знае 

  Поезия » Любовна
584 1 2

Тя е родена на 13-ти.

След 20 години се запознахме,

пак на 13-ти.

Сега броя дните,

за да я видя отново.

А тя не знае, че откакто я обичам

13 е любимото ми число!

 

 

 

 

© Калоян Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??