19.02.2019 г., 17:21 ч.

Тя помнеше 

  Поезия » Друга
907 11 14

Тя помнеше онези дни когато,
желана бе и още бе любима,
и пръстите му – топли като лято,
я галеха щастливи, че я имат.


Тя помнеше, бе толкова отдавна,
но спомените бяха като живи,
на лента сякаш нижеха се – бавно,
тъй ярки и... болезнено красиви.


Тя помнеше, дори сега когато,
захвърлена, повехнала и стара,
умираше по малко всяко лято,
забравената в ъгъла... китара.

© Първолета Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??