18.08.2013 г., 20:40 ч.

Тя ще дойде 

  Поезия » Любовна
550 1 1

Да подрани възможно е,

но никога да закъснее няма -

тя, есента за двама!

Ще дойде, ще се срещнем под листа,

където слънце ще огрява -

за да е цветна любовта.

А после с дъжд от изкушения и ласки

ще ни залее - зрънца от ревност ще посее,

и ще изпита обичта ни....

ще дойде есента - за двама ни ще бъде тя...

© Теодора Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??