Aug 18, 2013, 8:40 PM

Тя ще дойде 

  Poetry » Love
574 1 1

Да подрани възможно е,

но никога да закъснее няма -

тя, есента за двама!

Ще дойде, ще се срещнем под листа,

където слънце ще огрява -

за да е цветна любовта.

А после с дъжд от изкушения и ласки

ще ни залее - зрънца от ревност ще посее,

и ще изпита обичта ни....

ще дойде есента - за двама ни ще бъде тя...

© Теодора Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??