31.01.2012 г., 17:10 ч.

Тя-Ти 

  Поезия » Любовна
689 0 4

Тънка Въздишка - сапфирена,

от мъничко птиче Перце,

утринно Гласче - полуръждиво,

Буйнокоска - трепнещо Сърце.

 

Със нокти на пантера Тя е,

а със очи - очите на сърна,

на крехки плещи отпечатъка ще носи

на безбройни роли - незабравими до една...

 

И зная аз защо е трудно

... и колко много те боли,

но не отбягвай погледа ми, дивна Птичко,

че в полета чрез погледи се учим да летим.

 

Ти - тайно Полъхче от летен бриз,

Вълшебство свято, Обич под прикритие,

Момиченце във образа на женски рис,

Поезия-картина - Музика - Откритие...

17.06.2011. 

© Веселин Динчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??