Тя
Отлитна ли, аз няма да се върна,
ще бъда наранена, но свободна,
захвърлила короната си трънна
и въпреки, че вечно ще те помня
напред ще продължа,
дано открия
любов, която ще е без лъжа
а само страст, омая и магия...
Той
Върви тогава, няма да те спирам...
Отивай си, щом вече си решила,
а аз без теб, полека ще умирам
във спомените си, за тебе, мила...
Не зная как това се случи,
та аз съм твой и мислех, че си моя...
Но ето, че сега като самотно куче
във воя вълчи... аз ще влея своя...
Любовта
Дано не стигнат двама до раздяла,
защото вече няма да ме срещнат...
Владея хората, но още тях не съм разбрала -
Как могат с мен в сърцата си, да вехнат?
15.12.2014
Георги Каменов
© Георги Каменов Всички права запазени