2.11.2011 г., 10:22 ч.

Тясно ми е 

  Поезия
746 0 1

 

 

Като балон ще се пукна в небето,

на милиони парченца ще стана.

Да ми падат частиците бавно,

но по-тежки ще са от стомана.

 

Като дърво ще си разлистя листата

посред зима даже, да измръзна.

Да дишам с всичка сила искам,

не желая отвътре да съм празна.

 

Искам, да, с цялата си същност,

защото вече ми е тясно тялото

и търся пролука да изляза,

понеже ми е малко даже цялото.

 

 

© Стефка Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??