17.09.2008 г., 20:18 ч.

Тъга 

  Поезия » Любовна
617 0 3
Сред облаци тъмни луната отплува
и скри се зад оня далечен хребет.
Затварям очи и пак сякаш сънувам:
пред мене застава познат силует.


Аз знам, че напразни били са мечтите -
ти пак си далече, а тук в самоти
безутешно сърце, от тъга убито,
за тебе с любов и надежда тупти.

© Василена Т Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??