13.08.2008 г., 0:27 ч.

Тъга 

  Поезия » Любовна
548 0 1

Ще остане

само споменът

от болката.

Но ще забравя.

Ще мога ли да те

обичам пак,

след като се

  мъчих да те

 отрека, но не

можах?

Ще мога!

Сигурен съм

 и ще бъда.

Обичай ме! 

© Илиян Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??