19.11.2011 г., 20:31 ч.

Тъга 

  Поезия » Любовна
442 0 0

Защо, когато си най-тъжен, няма никой до теб? 
Да ти помогне да се усмихнеш,
да спреш сълзите и да продължиш напред.
Да те спаси от мрачния облак,
който с пълни шепи пръска тъга.
Приятелко любима, нуждая се от теб сега, 
eдинствено ти си способна на това.
 Обичам те и винаги ще е така! 

© Северина Войводова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??