Дъждът вали си тихичко сега
и разказва с мъничко тъга,
за любовта между двама
и за болката им най-голяма!
Падат две парещи сълзи
оставяйки по душите им белези,
обричащи завинаги техните съдби
и водещи ги към безкрайните борби.
Белезите са незаличими
и на пръв поглед забележими.
Разкриват пред света,
колко болка има в любовта.
Дъждът вали си тихичко сега
и разказва с мъничко тъга,
как някога били са двама,
a сега следа от тях дори и няма!
© Desislava Всички права запазени