Jan 6, 2017, 1:13 AM

Тъга 

  Poetry » Love, Other
410 2 2

Дъждът вали си тихичко сега
и разказва с мъничко тъга,
за любовта между двама
и за болката им най-голяма!
 
Падат две парещи сълзи
оставяйки по душите им белези,
обричащи завинаги техните съдби
и водещи ги към безкрайните борби.

 

Белезите са незаличими
и на пръв поглед забележими.
Разкриват пред света,
колко болка има в любовта.

 

Дъждът вали си тихичко сега
и разказва с мъничко тъга,
как някога били са двама,
a сега следа от тях дори и няма!

© Desislava All rights reserved.

За НЕГО!

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??