20.12.2009 г., 0:55 ч.

Тъга 

  Поезия » Друга
430 0 2

Целият свят струва ми се малък

да побере тъгата, разяждаща души.

Законът на съдбата ти печална -

щастливи са само другите, ти не си.

 

Скрит в кутийката си самота,

чакаш гостенка, убиваща тъгата.

Но тебе все не те намира любовта

и ти си тъжен... като дърво през зимата.

 

БОЛКА - огромното петно в душата ти.

Палиш ли сълзите си, за да се стоплиш с тях?

Хиляда тона глупаво мълчание

смачкват кръвожадно остатъка от теб.

© Сюзън Смърт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??