19.06.2009 г., 15:16 ч.

Тъга 

  Поезия » Любовна
745 0 3

Отново събуден в нощта,
аз търсещ съм свойта утеха,
заслушан в ритъма мой,
хармония дири сърцето.

И чувства, разбъркани мисли
потрепват и търсят посока,
отново изплашени птички
притихват под есенно лято.

А вятърът хладен е вече.
Шумът носталгичен в листата,
пътеката лунна в морето
навяват тъй спомени плахо.

И капки от топла прохлада
се втурват безспир по лицето,
и поглед копнеж към небето -
ще срещне ли изгрев морето...

© Милен Флоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??