2.06.2016 г., 12:42 ч.

Тъга 

  Поезия » Любовна
214 0 0

ТЪГА

 

Защо ме гледат тъй печално

днес, твойте хубави очи?!..

И погледите ти прощално,

защо край мен летят, кажи?

 

Нима  със нещо те обидих?

И без да знам  те нараних?

Или пък нещо не предвидих

и твойте чувства нараних!

 

Ще ми простиш ли,  ако можеш?

О, горда си това го знам!

Мълчанието ме тревожи,

и скрития  в очите плам!

 

Защо ме гледат тъй печално,

най-милите за мен  очи?!

Защо ме гледаш тъй прощално!..

Защо си ми сърдита, ти?!

© Hekredel Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??