31.08.2010 г., 18:53 ч.

Тъга по младост 

  Поезия » Друга
576 0 12

 

Препусна младостта 

с  конете  бели,

тъй  горди

 и  уверени,

 и  смели...

Конският  впряг

 се  понесе  далече,

във  вечността  потъна -

ще  го  съзра  ли  вече?

                                                                    1996 г.

© Росица Танчева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??