1.02.2017 г., 21:55 ч.

Тъга по слънцето 

  Поезия » Пейзажна
362 0 0

 

 

ТЪГА ПО СЛЪНЦЕТО

 

 

Обичам слънцето –

не жаркото, не парещото –

галещото слънце.                 

Сега навън е ледна зима,

дошло е белоснежно време.

Но искам слънце пак да има.

Снегът да заблести

и радост пак да ме обземе.

 

В тоз мрачен, люто зимен ден,

душата ми за слънцето тъгува!

© Вили Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??