9.08.2007 г., 13:20 ч.

Тъга по юли 

  Поезия
470 0 3

Нямам смисъла на земна орбита
и чувства от перца. 
Дробовете ми са пълни със тъга,
а съзнанието ми отказва да си
спомня - миговете ни...

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??