25.08.2021 г., 18:34 ч.

Тъгата, която носиш.. 

  Поезия » Любовна, Свободен стих, Друга
455 0 0

Вътре
в себе си и която още не се осмеляваш да пуснеш...

 

Толкова е лесно, искам да ти кажа, но ще те излъжа..
Ще боли още много, ще боли, но ще спре.

 

А ако случайно пак не стане повикай ме, веднага аз ида с тоягата и я бия от теб. Бия, ще бия и тя накрая ще се разплаче и сама ще си тръгне.

 

Ти само почакай още съвсем малко.

 

Камелия Илиева (Kami Choi Ilieva) 

А. 2021
 

© Камелия Илиева Всички права запазени

Произведението е включено в:
  915 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??