19.09.2008 г., 7:48 ч.

Тъгата в моя ден 

  Поезия » Любовна
1072 0 2

Изстина отново вечерята

и свещите вече догарят.

Къде си, без тебе постелята

безпощадно като жар ме изгаря.

 

А бяха други времена,

в които силно ме обичаше.

По цели нощи пред камината

в любов и вярност ми се вричаше.

 

Къде си ти, аз още те обичам.

Ела си! Просто си ела...

За всичко аз ти прощавам

и търся  в себе си вина.

 

Чух в тишината, че си идваш.

Дойде, но легна до мене студен.

Безразличен си и не виждаш,

че с тъга изпълваш и утрешния ден...

© Силвена Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Утре може да е по-светло и по-хубаво,ако се научим да се разделяме с нещата и хората,които ни мараняват.Поздрав!Хубав стих!
  • Жалко, Сисе, но в пепелище огън се не търси! Зем.
Предложения
: ??:??