26.11.2005 г., 21:32 ч.

Тъгувам 

  Поезия
902 0 0

Тъгувам

Цяла нощ спомени нахлуват
като вълни във моето сърце.
Всички са прекрасни, но болят,
изпепеляват ми душата те.

Тъгувам мълчаливо аз,
за мен любовта е всичко,
а ти отне ми я от раз,
взе ми нещо мило, нещо скъпо.

Обичам те, но е вече късно,
всяка твоя усмивка боли,
във мен обичта гори безумно
и страдам за теб, помни!

Думичка ще изрека и ще заплача,
ронят се сълзи горещи,
"любов"-тя в сърцето не угасва,
а завинаги остава да свети!

© Донка Томицина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??