17.06.2006 г., 16:17 ч.

Тъгувам аз 

  Поезия
1010 0 1

Тъгувам аз -

липсва ми горящата ти страст.

Тъгувам аз -

липсва ми красивия ти глас.

Защо ли така се случи

това и нищо не се получи?

Обичам те със сърцето си цяло,

копнея аз за твоито тяло.

Тъгувам аз,

без теб не мога даже час.

Върни се при мене, мила моя,

за да спра тъгата своя.

Ти си радост за окото,

ти си убиеца на злото,

а сърцето - то, горкото,

тъгува то за тебе,

на него обич му требе.

Ти си усмивката на моята устна,

как можех да го допусна

да се разделим и

взаимно да си вредим.

Тъгувам аз -

липсва ми твойта страст.

© Георги Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??