15.12.2014 г., 11:44 ч.

Тъй исках 

  Поезия » Любовна
673 0 2

Тъй исках да те хвана за ръка

и под дъжда да хукнем със усмивка...

Но в мрака твойте стъпки все затихват,

а тъй боли... Не ще го отрека!

 

Тъй исках тайно да те уловя

във мрежата на топлия си поглед,

но зимата в душата ми похлопа

и снежна преспа вятърът навя...

 

Тъй исках... още искам да съм с теб,

насън, наяве - вечно да те виждам...

В съня ми само спомени прииждат,

а денем този свят е тъй нелеп!

 

 

© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря, че прочетохте!
  • Много силен стих и докосващ!Поразяващ финал!Поздрави за откровението и нека има още такива стихове,защото пишете завладяващо!
Предложения
: ??:??