9.12.2021 г., 12:30 ч.

Тъй върви светът...(на баща ми) 

  Поезия » Свободен стих
405 0 1

"Тъй върви светът-

ът

ът

ът...!
тананикаше си ДъртиЙЪТ
навремето...

Но времето му отдавна изтече.
От него остана само прахът...
Сега аз станах дърт,
 а все тъй върви светът-
ът 

ът

ът...!

 

 

 

 


 

© Мирослав Райчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??