20.05.2008 г., 21:55 ч.

"Тъжен час" 

  Поезия
687 0 1
 

 

Толкова съм тъжна в този час

и няма никого до мен сега...

Защо ли точно в този тъжен миг

го няма любимия човек до мен?

За да дойде той при мен,

да ме прегърне,

да ме целуне,

да ме успокои с нежния си глас...

 

 

Сълзите се стичат по лицето ми,

а съм сама,

сякаш съм проклета от съдбата...

Защо ли винаги на мен

се случват лошите неща...?

 

 

Но знам,

че ти ще дойдеш някой ден...

За да не съм сама...

И ще бъдеш винаги до мен

в трудните за мен моменти...

© Диана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • много идейно и съдържателно....пипни римата малко ,макар че аз съм за това стихът да е такъв ,какъвто си го написала ти ,защото така е истинско...така си го почуствала
Предложения
: ??:??