14.01.2010 г., 9:31 ч.

Тъжен извод 

  Поезия » Хумористична
572 0 14

 

Леле-мале, що съм толкоз изкуфял -

през нощта съм същи сомнанбул,

през деня Сибирска мечка,

десния чепик на левия обул,

а пък левия на десен

крак. Провал! Провал!! Провал!!!

 

Да не мога аз да се намеря

ни наполовина, нито цял!...

Сам след себе си потери

да изпращам... Тъжен сериал

от безкрайни тъпи серии

по телевизор чернобял!...

 

И това не е от вчера.

Вече толкова лета...

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??